Unelmiesi talot

Evesa-talot – unelmiesi talo helposti avaimet käteen -periaatteella

Evesa-talot tekee sinulle juuri sellaisen kodin, josta olet aina unelmoinut. Tarjoamamme avaimet käteen -toimitus ei ole pelkkää sanahelinää. Takaamme sen, että valmistalo on aidosti muuttovalmis juuri silloin kun on sovittu. Voit osallistua talon suunnitteluun juuri sen verran kuin itse haluat, olipa se sitten paljon tai vähän. Mitään kokemusta rakentamisesta sinulla ei tarvitse olla, me olemme apuna suunnittelussa joka askeleella. Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta asiakkaan vastuulle ei jää mitään. Tiimimme hoitaa tavaran vastaanoton ja sisäänkannon sekä siivoksen ja maatyöt.

Evesa-talojen yhteistyökumppanit ovat alansa luotettavia huippuammattilaisia. Talot rakennetaan parhaista materiaaleista, jotka kestävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Sisustuksen materiaalit ovat laadukkaita, kestäviä ja käytännöllisiä. Valmistalojen pohjapiirrustukset tehdään siten, että talon jokainen neliö on järkevässä käytössä. Haluamme, että jokaisen asiakkaan elo uudessta talossa tulee olemaan mukavaa ja toimivaa.

Miksi valita Evesa-talot

Kiinteä hinta: Saat tietää talonrakentamisen kiinteän hinnan sekä valmistumispäivämäärän heti kun sopimus projektista on lyöty lukkoon. Pystyt varautumaan kustannuksiin hyvissä ajoin ja saat varauduttua muuttoon ilman stressiä.

Yksilölliset ratkaisut: Evesa-talot suunnitellaan jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meillä ei ole talomallistoa, sillä uskomme, että jokainen perhe tietää itse parhaiten, millainen omakotitalo on heille paras vaihtoehto. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään teille parhaiten toimivat ratkaisut.

Takuu: Evesa-taloilla on 1 vuoden asennustakuu ja 10 vuoden runkotakuu.

Mitä Evesa-valmistaloprojekti sisältää

  • täysin muuttovalmiin valmistalon
  • taloteknisesti kehittyneet ratkaisut
  • turvalliset ja kestävät rakennusmateriaalit
  • asema- ja perustussuunnitelmat
  • maatyöt
  • sälekaihtimet, takan, valaistuksen, antennin ym.
  • Edullisen ja ympäristöystävällisen maalämmön

Lue lisää – Evesa-Talot